Tip: fysiotherapie Utrecht

Wie problemen ondervindt aan het bewegingsapparaat en aan de schouder, knie en rug in het bijzonder, die doet er heel verstandig aan snel en online een (eerste) afspraak te maken met Fysio Domstad. De alom gewaardeerde praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie staat open voor sporters en niet-sporters en probeert samen met de cliënt een effectief behandelplanop te stellen met realistische doelstellingen. Dat doen ze op buitengewoon innovatieve wijze door onder meer gebruik te maken van een unieke echograaf.

Voor elke klacht aan het bewegingsapparaat
Je kunt bij deze Fysio in Utrecht terecht ongeacht bij welke zorgverzekeraar je aangesloten bent en met en zonder verwijzing van de huisarts. Voor de goede orde, de vergoedingen voor behandelingen van Fysiotherapie Utrechtgelden alleen als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie afgesloten hebt. Het is echter hoe dan ook zeer het aanraden waard om juist bij Fysiotherapie Utrechtbinnen te stappen bij klachten aan het bewegingsapparaat. Waarom? Omdat het een buitengewoon moderne praktijk betreft die de voor Nederland unieke Honda HS-2200, een echograaf, in huis heeft.

Effectief behandelplan voor snel resultaat
Met deze unieke echograaf kan door een van de specialisten van Fysiotherapie Utrecht altijd de beste diagnose van elke klacht gesteld worden, omdat de echograaf onder de huid kijkt en zo de gewrichten, spieren, banden, kapsel, kraakbeen en bot op uitstekende wijze kan beoordelen. Aan de hand van die bevindingen kan een reëel en effectief behandelplan opgesteld worden dat moet lijden tot afname van de klachtenen dat het liefst natuurlijk op zo kort mogelijke termijn. Het is een van de redenen waarom deze zo nadrukkelijk in de lift zit, al zijn daar meerdere redenen voor te benoemen.

Specialist op gebied van manuele therapie, medical taping en dry needling
Fysiotherapie Utrecht geldt namelijk ook als specialist op het gebied van manuele therapie, medical taping, dry needling en de Mulligan therapie. En telkens kan aan de hand van de bevindingen van de Honda de beste behandelmethode worden toegepast. Fysiotherapie Utrecht beweegt altijd weer nadrukkelijk mee op de actuele ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie en manuele therapie; ook al een reden dat er telkens weer effectieve behandelplannen en reële doelen gesteld kunnen worden. Deze fysio in Utrecht biedt twee keer per week een gratis inloopspreekuur; op de dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur en op de donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur, beide keren in het centrum van Utrecht. Fysiotherapie in Utrecht heeft namelijk ook een vestiging in Utrecht Oost, Galgenwaard.

Pure liefde voor het vak
In alles straalt Fysio Domstadde pure liefde voor het vak uit. Dit lijkt wel uit het feit dat de fysio- en manuele therapeuten van Fysiotherapie cursussen verzorgen aan andere therapeuten en uit het feit dat de praktijk studenten de ruimte biedt om zich te ontwikkelen. Fysiotherapie biedt de nieuwe generatie alle ruimte en stelt daarmee kwalitatief goede fysiotherapie veilig. Klachten aan het bewegingsapparaat? Maak dan snel online een afspraak. Het is de beste manier om de pijnklachten snel en effectief te verrichten.


Eén gedachte over “Tip: fysiotherapie Utrecht

  • 23 juni 2021 om 13:12
    Permalink

    Goed om te weten dat er een goede fysiotherapeut in Utrecht zit. Ik heb last van mijn knie en moet wellicht ook naar de fysio. Ik hoop inderdaad dat er met een persoonlijk behandelplan snel verbetering merkbaar zal zijn!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.