Preventief medisch onderzoek zonder verwijzing

Ben jij nieuwsgierig naar de gezondheid van jouw hart? Of komen er huidaandoeningen voor in jouw familie en wil je daarom preventief jouw huid laten checken? Dan bieden de preventieve medische onderzoeken die je zonder doktersverwijzing kunt laten uitvoeren uitkomst. Je kunt gewoon wanneer dat voor jou uitkomt preventief medisch onderzoek laten verrichten. Je hebt hiervoor geen doktersverwijzing nodig en de uitslag van de onderzoeken ontvang je altijd vrijwel direct.

Losse medische onderzoeken 

Via een bodyscan kun je een algemeen beeld krijgen van jouw algehele gezondheid. Maar het is ook mogelijk om losse medische onderzoeken te laten uitvoeren. Ben je bijvoorbeeld enkel nieuwsgierig naar de gezondheid van jouw hart? Dan kun je een uitgebreid cardiologisch onderzoek preventief laten verrichten. Wil je enkel een MRI scan laten maken van bijvoorbeeld jouw buik? Dan is dat ook mogelijk. Wil je weten hoe het met jouw hersengezondheid gesteld is? Dan kan een preventieve MRI scan hoofd uitkomst bieden. Er kan middels dit radiologische onderzoek een nauwkeurig beeld van jouw hersenen worden verkregen. Zelfs jouw schedel en omliggende spieren en pezen zijn zichtbaar op de scan. Welk medische onderzoek zou jij graag los willen laten uitvoeren?

Complete health check

Losse medische onderzoeken bieden uitkomst als je nieuwsgierig bent naar de gezondheid van een specifiek lichaamsdeel. Wil je graag een goed beeld krijgen van jouw algehele gezondheid? Wil je simpelweg preventief een complete health check laten uitvoeren? Dan kun je beter kiezen voor een total bodyscan. Zoals de terminologie al doet vermoeden, betreft dit een totale health check. Er wordt niet maar één lichaamsdeel onderzocht. Er worden verschillende medische onderzoeken ingezet om jouw gezondheid in kaart te brengen. Van diverse gerichte MRI scans tot een uitgebreid cardiologisch onderzoek. Jouw gezondheid kan echt breed worden onderzocht. En deze onderzoeken vinden ook nog eens plaats op een moment dat het jou uitkomt. Zo heb je altijd snel inzicht in jouw gezondheid. 

Basis, plus of excellent bodyscan

Ieder mens is anders en ieder mens heeft daardoor andere behoeften als het om een bodyscan gaat. Zo vindt de ene persoon de vijf gerichte MRI scans voldoende. Terwijl weer iemand anders het liefst alle beschikbare medische onderzoeken preventief ondergaat. Met deze diversiteit is rekening gehouden. Er zijn namelijk verschillende soorten bodyscans beschikbaar. Wil je enkel vijf gerichte MRI scans laten uitvoeren? Dan kun je het beste kiezen voor de basis bodyscan. Wil je daarentegen ook een cardiologisch onderzoek en een laboratoriumonderzoek ondergaan? Dan biedt de plus bodyscan uitkomst. De excellent bodyscan is de meest uitgebreide bodyscan en omvat ook een dermatologisch onderzoek. Welke bodyscan wil jij ondergaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.